UiTPAS & UiTdatabank

Ook als vereniging kan je meewerken aan dit systeem van punten sparen

UiTPAS

De UiTPAS is een spaar- en kortingskaart voor vrije tijd. Bij elke vrijetijdsactiviteit spaar je een punt. Deze punten kan je omruilen voor een gratis ticket, een fikse korting, een gadget of andere cadeaus. Punten sparen is zeer eenvoudig en doe je door je pas tegen een UiTPAS-scannerzuil te houden of je pasje te laten scannen aan een balie die met UiTPAS werkt. Punten sparen kan zowel bij betalende als gratis activiteiten.

Je hebt als pashouder recht op de voordelen van de hele regio Dender: Aalst, Berlare, Denderleeuw, Dendermonde, Erpe-Mere, Haaltert, Lede, Ninove, Wetteren en Wichelen. Ook punten sparen en ruilen is daar mogelijk. In andere UiTPAS-regio's kan je enkel punten sparen en is het kansentarief ook niet geldig (dus enkel in regio Dender).

Meer informatie over de UiTPAS, het kansentarief, de verkooppunten, de ruilvoordelen, enzovoort vind je op de gemeentelijke website.

UiTdatabank

UiTdatabank levert informatie aan meer dan 1.000 agenda's, waaronder UiTinvlaanderen, websites van steden en gemeenten, thema-agenda's, gedrukte bladen en mobiele apps. Ook jouw activiteit kan verschijnen op vele agenda's door hier alle gegevens in te vullen.

Publiq vzw

De UiTdatabank kennen velen onder jullie ondertussen al. De organisatie hierachter is Publiq vzw. Zij verzamelen jaarlijks honderdduizenden vrijetijdsactiviteiten, inspireren mensen om meer te doen in hun vrije tijd, helpen aanbod te verspreiden naar meer specifieke doelgroepen, brengen organisatoren, experts en overheden samen.

Meer weten over hun werking? Neem dan zeker hier een kijkje!

Hoe werk je als Lebbeekse vereniging mee aan de UiTPAS?

Als vereniging of club kan de UiTPAS naast een kansenpas, ook een voordelenkaart zijn waar je leden maar wat graag gebruik van maken. Ze kunnen namelijk bij iedere activiteit (toneelvoorstelling, muziekoptreden, repetitie, kookles, ...) een punt sparen en deze ruilen voor een leuk geschenk of korting. 

Daarnaast geef je als vereniging ook Lebbekenaren met een laag inkomen de kans om aan cultuur te doen of lid te worden van een vereniging.

Hoe je als vereniging de UiTPAS gebruikt, lees je in de brochure hieronder.