Tickets

Tickets

Je kan tickets voor onze voorstellingen bestellen op verschillende manieren:

Tickets kopen

Je kan hier online tickets bestellen. Je geeft éénmalig je gegevens in en kan dan kiezen tussen de verschillende voorstellingen. Zowel losse tickets, tickets aan het kortingstarief als groepstickets kunnen via deze weg worden besteld.
Na betaling via overschrijving of kredietkaart worden de tickets naar het opgegeven e-mailadres verzonden. Je print deze tickets thuis af en brengt ze mee naar de voorstelling. Indien het niet mogelijk is je tickets zelf af te drukken, kunnen de tickets ook afgehaald te worden aan onze balie en dit tijdens onze openingsuren.

Let op: Gelieve de barcode die op het ticket staat, niet te plooien.


Kortingstarieven

Jongeren (-26 jaar) en groepen (vanaf 12 personen) genieten een korting in CC De Biekorf.

UiTPAS-ers die in aanmerking komen voor het kansentarief, betalen 1,5 euro voor elke voorstelling. Meer informatie over de UiTPAS vind je hier.

Vriendenpas

De vriendenpas is het abonnementssysteem van CC De Biekorf, en biedt heel wat extra voordelen. Trouwe bezoekers en bezoekers die ons een warm hart toedragen, kunnen dus kiezen voor de vriendenpas en zo "vriend" worden van CC De Biekorf! Lees er hier alles over.

Waardebon

Je kan bij ons ook een bon kopen met een waarde naar keuze. Deze is eindeloos geldig, er staat dus geen datumlimiet op. Met de unieke code vermeld op het ticket kan je online of aan de balie betalen. De waardebon kan je aan de balie bestellen of via deze link

Betaling & terugname

Tickets moeten 10 dagen na reservatie betaald worden, zo niet vervalt je reservatie. Hierbij moet ook rekening worden gehouden met de overschrijvingstermijn van je bank, indien je via overschrijving betaalt.
Je kan ook betalen aan de balie met bancontact, cash, een waardebon of met cultuurcheques van Sodexo en Edenred.

Verkochte tickets worden niet teruggenomen of terugbetaald!
Tot één dag vóór de voorstelling kunnen je tickets wel worden geruild voor een waardebon of een andere voorstelling mits opleg van een administratieve kost van één euro per ticket. Vrienden betalen hiervoor geen administratieve kost.

Ruilbox

Is de voorstelling uitverkocht en heb je nog tickets in de aanbieding? 
Of ben je nog op zoek naar tickets? Laat je gegevens achter in de ruilbox bij de voorstelling.

European Disability Card (EDC)

De EDC is een kaart om de toegang van personen met een beperking tot cultuur, sport en andere vrijetijdsbestedingen te vergemakkelijken. Ook CC De Biekorf is partner. Heb jij hulp nodig bij een bezoek aan ons cultuurcentrum? Kom je met een rolstoel? Laat het ons weten! Je krijgt dan alle informatie die je nodig hebt. Wij zorgen er voor dat jouw bezoek zonder problemen verloopt.

Meer informatie over de EDC vind je via deze link.