Tickets

Tickets

Je kan tickets voor onze voorstellingen bestellen op verschillende manieren.

Tickets kopen

Je kan hier online tickets bestellen. Je geeft éénmalig je gegevens in en kan dan kiezen tussen de verschillende voorstellingen. Zowel losse tickets, tickets aan het kortingstarief als groepstickets kunnen via deze weg worden besteld.

Na betaling via overschrijving of kredietkaart worden de tickets naar het opgegeven e-mailadres verzonden. Je print deze tickets thuis af en brengt ze mee naar de voorstelling. Indien het niet mogelijk is je tickets zelf af te drukken, kunnen de tickets ook afgehaald te worden aan onze balie en dit tijdens onze openingsuren.

Let op: plooi de barcode niet die op het ticket staat! De code wordt niet meer herkend door onze scanners.

Of... installeer de Ticketmatic App! Jouw aangekochte tickets komen in de app. Geen gedoe meer met printen of tickets die niet meer te vinden zijn in de mailbox.


Kortingstarieven

Jongeren (-26 jaar) genieten een korting in CC De Biekorf. Deze is gelijk aan het tarief van de Vrienden.

UiTPAS-ers die in aanmerking komen voor het kansentarief, betalen 1,50 euro voor elke voorstelling. Meer informatie over de UiTPAS vind je hier.

Wie moet een ticket kopen?

Iedereen vanaf de leeftijd van 2 jaar is verplicht een ticket aan te kopen. Tenzij de voorstelling gericht is op kinderen jonger dan 2 jaar, dan zijn ook zij verplicht een ticket te kopen. Hou zeker ook altijd rekening met de leeftijd die vermeld staat bij sommige voorstellingen. Zo geven we aan wat het doelpubliek is voor deze activiteit.

Wie moet geen ticket kopen?

Kinderen onder 2 jaar, tenzij de voorstelling gericht is op kinderen jonger dan deze leeftijd. Daarnaast kunnen artiesten of hun management ook een gastenlijst voorleggen. Enkel wie op dergelijke gastenlijst staat, moet geen ticket kopen voor de voorstelling. Zo worden perskaarten niet aanvaard om een gratis ticket te bemachtigen.

Vriendenpas

De vriendenpas is het abonnementssysteem van CC De Biekorf, en biedt heel wat extra voordelen. Trouwe bezoekers en bezoekers die ons een warm hart toedragen, kunnen dus kiezen voor de vriendenpas en zo "vriend" worden van CC De Biekorf! Lees er hier alles over.

Een Vriendenpas van Belgica, Nova, Stroming, De Werf of De Plomblom? Gebruik jouw code bij het bestellen van losse tickets! Kies hiervoor het tarief "Vriendenpas" en voer je code in. 

Nog geen Vriendenpas van een ander cultuurcentrum? Dan kan je eentje kopen van CC De Biekorf en onmiddellijk alle gewenste tickets toevoegen.

Wachtlijst

Bij uitverkochte voorstellingen werken we met een wachtlijst. Je kan via de website, bij de uitverkochte voorstelling, zelf je gegevens en gewenste aantal tickets op de lijst zetten.

Komen er tickets vrij? Dan sturen wij een mail naar wie op de wachtlijst staat. Je kan dan zelf online of telefonisch tickets bestellen.

Waardebon

Je kan bij ons ook een bon kopen met een waarde naar keuze. Deze is eindeloos geldig, er staat dus geen datumlimiet op. Met de unieke code vermeld op het ticket kan je online of aan de balie betalen. De waardebon kan je aan de balie bestellen of via deze link

Betaling & terugname

Tickets moeten 10 dagen na reservatie betaald worden, zo niet vervalt je reservatie. Hierbij moet ook rekening worden gehouden met de overschrijvingstermijn van je bank, indien je via overschrijving betaalt.

Je kan ook betalen aan de balie met bancontact, kredietkaart (Visa of Mastercard), cash, een waardebon of met cultuurcheques van Sodexo en Edenred (papieren versie of digitaal). Met een Edenred kaart kan dit aan de terminal, voor Sodexo moet je de QR-code uit de app tonen en laten scannen.

Verkochte tickets worden niet teruggenomen of terugbetaald! Tot drie dagen vóór de voorstelling kunnen Vrienden hun tickets kosteloos ruilen voor een waardebon of een andere voorstelling. Tickets die niet met een Vriendenpas werden aangekocht, kunnen niet via ons geruild worden. Hiervoor kan je terecht op Ticketswap.

Zaalplan

European Disability Card (EDC)

De EDC is een kaart om de toegang van personen met een beperking tot cultuur, sport en andere vrijetijdsbestedingen te vergemakkelijken. Ook CC De Biekorf is partner. Heb jij hulp nodig bij een bezoek aan ons cultuurcentrum? Kom je met een rolstoel? Laat het ons weten! Je krijgt dan alle informatie die je nodig hebt. Wij zorgen er voor dat jouw bezoek zonder problemen verloopt.

Personen met een handicap die een voorstelling in CC De Biekorf willen bijwonen, kunnen vooraf contact opnemen met de cultuurmedewerkers zodat op maat de nodige voorzieningen getroffen kunnen worden. Er is ook een buddysysteem: de begeleider van een bezoeker met een visuele handicap of een bezoeker die zich niet alleen kan verplaatsen, mag de voorstelling gratis bijwonen.

Het gelijkvloers en de eerste verdieping zijn volledig toegankelijk voor mensen met een lichamelijke beperking. Bij elke voorstelling zijn er op het zaalplan plaatsen vrijgehouden voor rolstoelgebruikers. Neem contact op met onze balie om hiervoor tickets aan te schaffen. Ook een aangepast toilet is aanwezig op het gelijkvloers.

Meer informatie over de EDC vind je via deze link.