Tickets

Tickets

Je kan tickets voor onze voorstellingen bestellen op verschillende manieren.

Tickets kopen

Je kan hier online tickets bestellen. Je geeft éénmalig je gegevens in en kan dan kiezen tussen de verschillende voorstellingen. Zowel losse tickets, tickets aan het kortingstarief als groepstickets kunnen via deze weg worden besteld.

Na betaling via overschrijving of kredietkaart worden de tickets naar het opgegeven e-mailadres verzonden. Je print deze tickets thuis af en brengt ze mee naar de voorstelling. Indien het niet mogelijk is je tickets zelf af te drukken, kunnen de tickets ook afgehaald te worden aan onze balie en dit tijdens onze openingsuren.

Let op: Gelieve de barcode die op het ticket staat, niet te plooien.


Kortingstarieven

Jongeren (-26 jaar) en groepen (vanaf 12 personen) genieten een korting in CC De Biekorf.

UiTPAS-ers die in aanmerking komen voor het kansentarief, betalen 1,50 euro voor elke voorstelling. Meer informatie over de UiTPAS vind je hier.

Vriendenpas

De vriendenpas is het abonnementssysteem van CC De Biekorf, en biedt heel wat extra voordelen. Trouwe bezoekers en bezoekers die ons een warm hart toedragen, kunnen dus kiezen voor de vriendenpas en zo "vriend" worden van CC De Biekorf! Lees er hier alles over.

Wachtlijst

Bij uitverkochte voorstellingen werken we met een wachtlijst. Je kan via de website zelf je gegevens en gewenst aantal tickets op de lijst zetten. Of je vraagt dit aan via mail of telefoon.

Komen er tickets vrij? Dan sturen wij een mail naar wie op de wachtlijst staat. Je kan dan zelf online of telefonisch tickets bestellen.

Waardebon

Je kan bij ons ook een bon kopen met een waarde naar keuze. Deze is eindeloos geldig, er staat dus geen datumlimiet op. Met de unieke code vermeld op het ticket kan je online of aan de balie betalen. De waardebon kan je aan de balie bestellen of via deze link

Betaling & terugname

Tickets moeten 10 dagen na reservatie betaald worden, zo niet vervalt je reservatie. Hierbij moet ook rekening worden gehouden met de overschrijvingstermijn van je bank, indien je via overschrijving betaalt.

Je kan ook betalen aan de balie met bancontact, kredietkaart (Visa of Mastercard), cash, een waardebon of met cultuurcheques van Sodexo en Edenred (papieren versie of digitaal). Met een Edenred kaart kan dit aan de terminal, voor Sodexo moet je de QR-code uit de app tonen en laten scannen.

Verkochte tickets worden niet teruggenomen of terugbetaald! Tot één dag vóór de voorstelling kunnen je tickets wel worden geruild voor een waardebon of een andere voorstelling mits opleg van een administratieve kost van één euro per ticket. Vrienden betalen hiervoor geen administratieve kost.

Zaalplan

European Disability Card (EDC)

De EDC is een kaart om de toegang van personen met een beperking tot cultuur, sport en andere vrijetijdsbestedingen te vergemakkelijken. Ook CC De Biekorf is partner. Heb jij hulp nodig bij een bezoek aan ons cultuurcentrum? Kom je met een rolstoel? Laat het ons weten! Je krijgt dan alle informatie die je nodig hebt. Wij zorgen er voor dat jouw bezoek zonder problemen verloopt.

Personen met een handicap die een voorstelling in CC De Biekorf willen bijwonen, kunnen vooraf contact opnemen met de cultuurmedewerkers zodat op maat de nodige voorzieningen getroffen kunnen worden. Er is ook een buddysysteem: de begeleider van een bezoeker met een visuele handicap of een bezoeker die zich niet alleen kan verplaatsen, mag de voorstelling gratis bijwonen.

Het gelijkvloers en de eerste verdieping zijn volledig toegankelijk voor mensen met een lichamelijke beperking. Bij elke voorstelling zijn er op het zaalplan plaatsen vrijgehouden voor rolstoelgebruikers. Neem contact op met onze balie om hiervoor tickets aan te schaffen. Ook een aangepast toilet is aanwezig op het gelijkvloers.

Meer informatie over de EDC vind je via deze link.