CC De Biekorf
Dit is een UiTPAS activiteit.

Een comedyshow vol magie en mentalisme met de favoriete acts van Gili

Mentalisme, humor, wetenschap, illusionisme, buikspreken,... maar ook fijne leugens en eerlijk boerenbedrog: Wie al eens naar comedian-mentalist Gili is gaan kijken weet dat deze man niet voor één stiel te vangen is. Zijn shows zijn als het ware een symfonie van al deze elementen, en het publiek laat zich met plezier meeslepen.

De negende zaalshow van Gili gaat een speciale worden. Want na 40 jaar carrière merkte hij dat er veel publiek komt dat hem enkel kent van televisie en dat terwijl zijn acts in de loop der jaren steeds meer werden uitgepuurd. Daarom gooit Gili nu de beste en geestigste elementen uit al zijn voorgaande shows bijeen, tot een ultieme favoriete show. Wie nu denkt dat dit louter een ‘best of’ zal worden, laat het voorspellen best aan de meester over: er zullen ook nieuwe acts zijn, uiteraard. En naar goede gewoonte wordt hier en daar ook een tip van de sluier gelicht, maar hou het stil. Eén ding hebben alle acts gemeen, op het einde denk je altijd: “Raar, hè?!”

"Hij is een meester-oplichter, en daar is hij trots op. Op een charmante manier misbruikt hij het vertrouwen van zijn publiek." (WTV Focus)

Kom iets eten in ons Food Walhalla! Wij voorzien een foodtruck met lekker aanbod.

Locatie

CC De Biekorf
Stationsstraat 23 , 9280 Lebbeke