Win jij dit jaar de Cultuurprijs?

Gemeente Lebbeke en de cultuurraad reiken ook dit jaar prijzen uit.

Groeperingen of personen die zich afgelopen jaar ingezet hebben voor het culturele leven in onze gemeente kunnen tot 15 oktober een kandidatuur indienen voor de Cultuurprijs, Zilveren Pluim en Eremedailles.

De Cultuurprijs

Groeperingen of personen die het afgelopen jaar door hun activiteiten of opmerkelijke prestaties een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan het cultuurleven in Lebbeke kunnen voor de Cultuurprijs 2022 hun kandidatuur indienen.

Meer informatie vind je op de gemeentelijke website

De Zilveren Pluim

Groeperingen of personen die zich op socio-cultureel vlak inzetten voor de gemeenschap kunnen hun kandidatuur indienen of voorgedragen worden door iemand anders voor de Zilveren Pluim 2022.

Meer informatie vind je op de gemeentelijke website

Eremedailles van het Departement Cultuur

Groeperingen of personen die zich reeds jarenlang vrijwillig inzetten in de culturele of sociaal-culturele sector kunnen ook Eremedailles aanvragen.

Meer informatie vind je hier

Een kandidatuur indienen

De kandidatuur heeft betrekking op de periode sinds de vorige toekenning van de prijzen (15 oktober 2021 - 15 oktober 2022). De kandidatuur wordt ingediend d.m.v. het invulformulier, te bekomen bij de cultuurdienst of op de gemeentelijke website. Dit moet uiterlijk op 15 oktober 2022 via mail doorgestuurd worden naar cultuurdienst@lebbeke.be.

Gepubliceerd opwoensdag 17 aug. 2022 om 11.50u