Welkom Ingrid en Ben

Wij verwelkomen deze week twee nieuwe gezichten en stellen hen graag even voor!

Ben Moens vervoegt de ploeg als deskundige cultuur en programmator. Ingrid Van Gijzeghem baat vanaf 1 september het cultuurcafé uit.

Ben studeerde journalistiek aan de Artevelde Hogeschool. Al sinds zijn studies werkte hij bij jeugdhuis Nijdrop en muziekclub Nosta als communicatieverantwoordelijke en later als coördinator. Op die manier was hij actief in het clubcircuit en had contacten met AB, Muziekodroom, Het Depot, enzovoort. Ben heeft een passie voor muziek, sport en lekker eten. Deze enthousiaste jongeman zal vanaf nu het programma van De Biekorf samenstellen en zijn schouders zetten onder heel wat nieuwe projecten.

Ingrid is een gedreven en sympathieke dame die met veel zin voor initiatief deze uitdaging aangaat. Zij wil van het cultuurcafé nog meer een plaats maken voor jong en oud (die jong zijn in gedachten). De speeltuin, een speelhoekje, het terras (in winter overdekt), een springkasteel (in de zomermaanden), een leuke kaart voor ieder met dorst, en naderhand een hapje voor ieder met honger. Daarbij dan nog de waaier van activiteiten die de komende maanden in CC De Biekorf plaatsvinden. Vergeet ook de bib niet, de muziekacademie,… je moet echt niet van Lebbeke weg om een tof café te vinden voor de kids en voor jezelf!

Het cultuurcafé en het programma zijn in goede handen. Welkom Ingrid en Ben!

Gepubliceerd opwoensdag 1 sep. 2021 om 10.49u