Veilig op bezoek!

Hoe verloopt een bezoek aan CC De Biekorf?

Vanaf 20 november gaan nieuwe coronamaatregelen van kracht.

  • Het dragen van een mondmasker is verplicht voor iedereen vanaf 10 jaar bij een bezoek aan openbare gebouwen en cultuurcentra. Ook tijdens een voorstelling of activiteit moet je het mondmasker dragen, ongeacht het aantal aanwezigen.
  • Bij evenementen binnen vanaf 50 personen is het tonen van een Covid Safe Ticket, samen met je identiteitskaart, verplicht.
  • Bij evenementen buiten vanaf 100 personen is het tonen van een Covid Safe Ticket, samen met je identiteitskaart, verplicht.

   

Wat betekent dit voor CC De Biekorf?

Voor de vormingen en crea-workshops tot 50 personen heb je geen Covid Safe Ticket nodig.

Voor de voorstellingen (comedy, concert, theater en familie) en de dansnamiddagen heb je wel een Covid Safe Ticket nodig, omdat hier steeds meer dan 50 personen aanwezig zijn.

Bij een bezoek aan het Cultuurcafé zal het Covid Safe Ticket gevraagd worden en is het dragen van een mondmasker verplicht, tot je aan tafel neerzit.

Deze maatregelen zijn ook geldig als je één van onze zalen huurt. De organisator is in dat geval verantwoordelijk voor het opvolgen van alle regels.

Het Covid Safe Ticket: wie, waar en wanneer?

Meer informatie over het Covid Safe Ticket vind je op https://www.vlaanderen.be/covid-safe-ticket-cst-als-toegangsvoorwaarde

Gepubliceerd opdonderdag 18 nov. 2021 om 11.00u