Theater Tieret - Op Hoop van Leven

CC De Biekorf
Dit is een UiTPAS activiteit.

'Op Hoop van Leven' vertelt het verhaal van een oude ballonvaarder die zich klaarmaakt voor zijn allerlaatste vlucht. Nog één laatste keer met zijn hoofd in de wolken, naar zijn overleden vrouw, de liefde van z’n leven. Zijn zoon probeert hem met beide voeten op de grond te houden, tegen beter weten in.

Op de vurige tonen van Nina Simone dansen een rasverteller, een poppenspeler en een luchtballon een wonderlijk ballet onder de blote sterrenhemel. Omdat er nu meer dan ooit nood is aan warmte en hoop in koude, bange dagen.


Infomoment – Netwerk Palliatieve Zorg

De laatste periode van je leven en hoe je dat doormaakt, belangt iedereen aan. Zowel thuis als in woonzorgcentra helpen vele dokters en zorgverleners mensen en hun familie met comfortzorg, een visie rond beslissingsrecht, documentatie, psychologische opvang en therapiekeuzes. Het Netwerk Palliatieve Zorg komt graag tekst en uitleg geven rond hun werking.

Spaghetti Walhalla tvv Netwerk Palliatieve Zorg!

🍝 Zin in een heerlijke hap voor het theaterstuk? Schuif gerust bij aan tafel! We serveren heerlijke slingers spaghetti – snel én lekker. Zo is er geen stress bij je cultuurbezoek én steun je het Netwerk Palliatieve Zorg. Alle winst gaat integraal naar hun werking.
 
 

Op zaterdag 10 juni om 10u start de ticketverkoop zowel aan de balie als online voor al wie een Vriendenpas wil. Daarmee heb je korting op elke voorstelling én kan je als eerste je plaatsen kiezen. Op woensdag 14 juni om 9u start de losse ticketverkoop voor iedereen.

Locatie

CC De Biekorf
Stationsstraat 23 , 9280 Lebbeke

Leeftijd

vanaf 12 tot 99 jaar