The Broken Circle Breakdown

Roel Vanderstukken & Lize Feryn

CC De Biekorf
Dit is een UiTPAS activiteit.

Wat doet ge wanneer ge het kostbaarste uit uw leven kwijtspeelt? Wordt ge kwaad? Wordt ge depressief? Of loopt ge weg? Weg van uw verdriet. Waarnaartoe, dat maakt niet uit, maar weg. Weg. Weg. Weg. Eindeloos weg.

Alabama (Lize Feryn) en Monroe (Roel Vanderstukken) ontdekken wat rouwen doet met ne mens in dit intense verhaal. Een verhaal over liefde voor mekaar, liefde voor een kind en liefde voor de dood.

The Broken Circle Breakdown wás al een fantastisch theaterstuk, waar een minstens even fantastische verfilming van werd gemaakt. Het grote publiek kwam ogen en oren tekort.

Nu is de oerversie van The Broken Circle Breakdown echter terug: het muziektheaterstuk van Johan Heldenbergh en Mieke Dobbels met twee kleppers van formaat in de cast, live begeleid door de vierkoppige bluegrass-band The Sons of Navarone.

Op zaterdag 10 juni om 10u start de ticketverkoop zowel aan de balie als online voor al wie een Vriendenpas wil. Daarmee heb je korting op elke voorstelling én kan je als eerste je plaatsen kiezen. Op woensdag 14 juni om 9u start de losse ticketverkoop voor iedereen.

Locatie

CC De Biekorf
Stationsstraat 23 , 9280 Lebbeke