LEZING: Tessa Wullaert & Pieter-Jan Calcoen

Vrouwenvoetbal

CC De Biekorf
Dit is een UiTPAS activiteit.

Wist je dat het vrouwenvoetbal tussen 1921 en 1971 verboden was? Of dat sommige wedstrijden tijdens de Eerste Wereldoorlog tienduizenden toeschouwers lokten?

Topschutster aller tijden bij de Red Flames Tessa Wullaert schreef, samen met Nieuwsblad-voetbaljournalist Pieter-Jan Calcoen, het boek 'Vrouwen❤️voetbal' (Uitgeverij Vrijdag). Zij schetsen in Lebbeke het (vaak frustrerende) parcours van het vrouwenvoetbal, praten over de carrière (op en naast het veld) van Tessa van A tot Z en voorzien ruimschoots de tijd voor vragen en handtekeningen.

Kom met je vereniging en betaal slechts 9 euro per persoon!

Verwacht: september/oktober 2023. Tessa's voetbalagenda staat bij de start van de ticketverkoop nog niet vast. Deze voorstelling is daaraan onderhevig. Houd onze nieuwsbrief en sociale media in de gaten voor de exacte datum!

Op zaterdag 10 juni om 10u start de ticketverkoop zowel aan de balie als online voor al wie een Vriendenpas wil. Daarmee heb je korting op elke voorstelling én kan je als eerste je plaatsen kiezen. Op woensdag 14 juni om 9u start de losse ticketverkoop voor iedereen.

Locatie

CC De Biekorf
Stationsstraat 23 , 9280 Lebbeke