CC De Biekorf
Dit is een UiTPAS activiteit.

“Impossible is temporary. Impossible is nothing.”

Als je in de hoek staat waar de klappen vallen, heb je twee keuzes: incasseren of proberen de slagen te ontwijken en terug te vechten! In deze show vertelt Steven op onnavolgbare wijze zijn verhaal.

Het leven heeft hem niet gespaard, hij incasseerde, werd bijna knock-out geslagen maar, net niet uitgeteld, kroop hij terug recht, rechtte de rug en vond de kracht om opnieuw zijn dromen na te jagen. Waar hij die kracht vond, wie hem die kracht gaf…dat vertelt hij u op de man af.

Een verhaal van vallen en weer opstaan, van hoop, van geloven in jezelf en nooit opgeven. Een show die niemand onberoerd zal laten.

Ook in zijn vierde show zal Steven u verrassen, niet alleen met zijn humor en zijn snedige respectvolle interacties, … maar met … laat ons dat nog even geheimhouden!

Wat vast staat: Steven stuurt zijn publiek huiswaarts met een gelukzalige glimlach, een rugzak vol waardevolle ideeën en een laagje stof om over na te denken. En wie weet geeft Mankracht ook u dat extra duwtje, de extra kracht die nodig is.

Locatie

CC De Biekorf
Stationsstraat 23 , 9280 Lebbeke

Organisatie

CC De Biekorf
Stationsstraat 23 , 9280 Lebbeke
Website
www.ccdebiekorf.be