Resultaten van de bevraging

Welke score gaven jullie ons cultuurcentrum?

Met een indrukwekkende gemiddelde score van 8.35/10 bewijst CC De Biekorf dat onze bezoekers zeer tevreden zijn. Deze hoge score danken we vooral aan onze sterke programmatie, vlotte communicatie en ticketverkoop, en de netheid van onze zalen. Maar liefst 95% van onze bezoekers is tevreden over onze programmatie en communicatie, terwijl de ticketverkoop zelfs 97% tevredenheid scoort. Onze zalen worden met een uitstekende 98,8% gewaardeerd voor hun netheid.

Het meest opvallende resultaat is echter de tevredenheid over het onthaal door onze professionele en vriendelijke medewerkers en vrijwilligers, met een uitzonderlijke score van 99,2%. Dit toont aan dat onze bezoekers graag een avondje uit doorbrengen in ons cultuurcentrum, mede dankzij de hartelijke ontvangst.

Ondanks deze fantastische resultaten blijven we alert voor mogelijke verbeterpunten. Onze bevraging toont aan dat er ruimte is voor verbetering in de kwaliteit van onze zaal, parkeergelegenheden en de werking van het Cultuurcafé. Hoewel deze aspecten geen slechte scores halen, vragen ze wel onze aandacht:

  • Zitcomfort: 62% tevredenheid
  • Parkeergelegenheid: 69,7% tevredenheid
  • Cultuurcaf√©: 84,8% tevredenheid

   

De Cultuurdienst is vastbesloten om deze punten aan te pakken. We blijven investeren in onze sterke punten en zullen gericht werken aan de zaken die als negatief worden ervaren. Zo zorgen we ervoor dat een bezoek aan CC De Biekorf voor iedereen een aangename ervaring blijft.

Kom en ervaar zelf waarom onze bezoekers zo tevreden zijn!

Gepubliceerd opdinsdag 9 jul 2024 om 10.00u