CC De Biekorf
Dit is een UiTPAS activiteit.

Muzikale eindejaarsshow met Senne en Lokko en presentatie door Korneel De Clercq

Je kent Senne Guns en Lokko van hun succesvolle theatertournee, van televisie (De Popquiz en Amai Zeg Wauw) en van de keyboards en trommels bij Admiral Freebee, Douglas Firs of Zimmerman.

Korneel De Clercq hoor je dagelijks als presentator bij Radio 1 en in de podcast Koken met Classics, waarin hij samen met Senne muzikale klassiekers fileert.

Kortom, genoeg droogkomische muzikale wijsheid voor het allereerste, alomvattende muzikale jaaroverzicht uit de vaderlandse geschiedenis. Samen met een special guest die het afgelopen muziekjaar mee kleurde, wagen ze zich aan rake observaties, persoonlijke verhalen en culinaire analyses. Is Taylor Swift echt zo goed als Shakespeare en Bach, wat deed Nederland Europapapatverdorie op het Songfestival, waarom is Beyonce met de country van Mumford & Sons gaan lopen, is er ondertussen al wereldvrede of moet het beste echt nog komen?

Een prettig gestoorde terugblik op 2024 met veel live muziek, Soulwaxwaardige remixes en verrassende onthullingen uit de backstage. Ideaal voor onder de kerstboom. Welkom bij Het Grote Classic Stories Muziekjaaroverzicht 2024.

Meer weten over Senne?

Facebook: Senne Guns

Instagram: @senneguns

Meer weten over Lokko?

Instagram: @laurensbilliet

Kom iets eten in ons Food Walhalla! Wij voorzien een foodtruck met lekker aanbod

Locatie

CC De Biekorf
Stationsstraat 23 , 9280 Lebbeke