CC De Biekorf
Dit is een UiTPAS activiteit.

Isbells is de Belgische ster aan het americana firmament, met internationale allure. Na het eerste succes met melancholische indiefolk waren vergelijkingen met de tokkelkunst van Nick Drake, de samenzang van Fleet Foxes en de weemoed van Bon Iver nooit veraf. Maar Isbells is een categorie apart, met een eigen sound, gezicht en originaliteit. Met als hoofdingrediënten passie en vakmanschap. Relaties, dagdromen en menselijke tekortkomingen werden de rode draad doorheen zijn muziek. De fragiele kopstem, akoestische gitaar, uitgebalanceerde blazers, het delicate slagwerk en de elektronicasluier zorgen voor een solide en vertrouwd aanvoelende set.

Van meet af aan verzamelde Isbells een sterke groep muzikanten rond zich om zijn mooie, broze songs vorm te geven. Met Chantal Acda, Christophe Vandewoude, Gianni Marzo en Gerd Van Mulders staat een topband op de planken.

Isbells verzamelde intussen miljoenen streams op Spotify met als uitschieter het prachtige ‘Dreamer’ dat op weg is naar maar liefst 80 miljoen streams. In september 2023 verschijnt het gloednieuwe album ‘Basegemiti’.

Locatie

CC De Biekorf
Stationsstraat 23 , 9280 Lebbeke