CC De Biekorf
Dit is een UiTPAS activiteit.

Het afgelopen decennium domineerde Guy Verlinde de Belgische blues scene en toerde met zijn band “The Mighty Gators” non-stop door Europa. Hij nam in 11 jaar 12 albums op en speelde in verschillende prestigieuze clubs en op internationale festivals waar hij de affiche deelde met grootheden als BB King, John Fogerty, Tony Joe White, Santana, John Hiatt, Canned Heat, Jeff Beck ... In de afgelopen jaren tourde hij in kleine bezetting met de akoestische luistersongs en liet zien dat hij naast de blues ook thuis is in de Americana en het singer-songwriter genre.

Guy laat zich bijstaan door de jonge klassemuzikanten René Stock (contrabas) & Tom Eylenbosch (piano & banjo), twee veelzijdige multi-instrumentalisten, die meesters zijn in het kleuren met klank.

Tijdens dit concert zal de focus liggen op de songs van zijn laatste album. Guy Verlinde kennen we als de energieke performer, maar hij laat zich steeds liever van zijn meest ingetogen kant zien. Het wordt een concert vol verhalen over liefde, verlies, hoop, wederopstanding … maar vooral over de positieve kracht van muziek. Een niet te missen concert met dromerige verhalende luisterliedjes die naar de keel grijpen.

Locatie

CC De Biekorf
Stationsstraat 23 , 9280 Lebbeke