Cultuurcafé zoekt uitbater!

Zit jij boordevol ideeën om het onze bezoekers nog aangenamer te maken? Dan ben jij wie we zoeken!

Ondertussen is CC De Biekorf een vaste waarde voor cultuurbeleving in de gemeente Lebbeke.
Het cultuurcentrum, gelegen in het centrum van Lebbeke naast de nieuwe muziekacademie en bibliotheek, heeft een succesvol eigen programma.
Externe organisatoren verruimen met bruisende initiatieven de werking tot een divers aanbod. Artiesten voelen zich thuis op het podium en achter de schermen.

CC De Biekorf genereert op jaarbasis duizenden bezoekers.
Voor ons modern ingericht cultuurcafé zoekt het AGB Lebbeke een horeca-uitbater met een hart voor cultuur. Er is ook een buitenterras aanwezig met een nieuw aangelegde speeltuin.

Het cultuurcafé moet een aantrekkelijke dag- en avondwerking bieden met een degelijke catering- en toogwerking. De concessiehouder werkt samen met CC De Biekorf bij optredens en evenementen in het cultuurcentrum en heeft alle troeven in handen voor de uitbouw van een eigen catering- en drankenaanbod, los van het cultuurcentrum.

Praktisch

  • Voorwaarden concessie (download hieronder)
  • Uiterste indiendatum kandidatuur: 10 mei 2021
  • Startdatum concessie: 1 juli 2021
  • Looptijd: 7 jaar en het AGB Lebbeke kan opteren om na het verstrijken van de vermelde termijn en op vraag van de concessionaris, met wederzijdse schriftelijke toestemming, een jaarlijkse verlening toe te staan, tot een maximum looptijd van 10 jaar.

Goed om weten

Indienen kandidaatstelling

De inschrijving moet gebeuren

  • Hetzij per aangetekend schrijven gericht aan het directiecomité van het AGB van Flor Hofmanslaan 1, 9280 Lebbeke. Komen niet meer in aanmerking, de aangetekende inschrijvingen die niet uiterlijk vier kalenderdagen voor de datum vastgesteld voor het openen van de biedingen aangetekend verstuurd werden.
  • Hetzij via afgifte op het bestuur ten laatste om 10 uur de dag vóór deze waarop de biedingen geopend worden.

De inschrijving moet verstuurd/bezorgd worden onder dubbel gesloten omslag, die beide, buiten het adres van het bestuur, de vermelding "Inschrijving concessie CC De Biekorf" moeten bevatten.

De kandidaatstelling moet volgende documenten bevatten:

  • Inschrijvingsformulier (download hieronder)
  • Motivatie en nodige bewijsstukken noodzakelijk voor het beoordelen van de beoordelingscriteria
  • Attest "Plaatsbezoek" (download hieronder)


Opening inschrijvingen

De datum vastgesteld voor het openen van de biedingen is vastgesteld op 11 mei 2021. Er is geen publieke opening van de offertes.

Sluiting van de concessie

Met de inschrijver van wie de kandidaatstelling is uitgekozen, zal een concessieovereenkomst worden gesloten waarvan de inhoud overeenstemt met de concessievoorwaarden.

Extra info opvraagbaar via mail bij info@ccdebiekorf.be ter attentie van Van Praet Yoko.

Gepubliceerd opdinsdag 6 apr. 2021 om 12.52u