CC De Biekorf
Dit is een UiTPAS activiteit.

De titel van de workshop zegt het al, deze is voor de fun! Maak in een 4 uur durende workshop je eigen gepersonaliseerde, gepimpte sneakers. Hiervoor gebruik je Posca verfstiften die Tazz voorziet. Jij brengt zelf schoenen mee (al dan niet nieuwe) met specifieke technische kenmerken: wit leder van een bekend schoenenmerk, zoals Nike Air Force 1, zonder speciale materialen in verwerkt zoals suede, mesh of plastics. Witte, lederen wielerschoenen zijn ook een optie. Je maakt op voorhand ook een ontwerp aan de hand van een schets op papier, Ipad of computer.

Tijs Van Impe begon in 2019 op professioneel niveau met het personaliseren van sneakers en andere leder- of textielwaren. Tot 2018 werkte hij in retail tot een burn-out daar abrupt een einde aan maakte. Tijdens deze periode begon hij als hobby zijn eigen schoenen te customizen. Al gauw kreeg hij positieve feedback op social media en ging de bal aan het rollen.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in het leven besloot hij hiermee verder te gaan. Na een opleiding in Roel van Hoff’s Sneakersschool in 2019 was de kogel door de kerk, dit wordt zijn nieuwe beroep! Sindsdien heeft hij een uitgebreid portfolio opgebouwd met klanten zoals Kraantje Pappie, Average Rob, Tomorrowland, Hakim Chatar & Jolien Roets, Fintro en tal van andere tevreden klanten. De samenwerking met Amazings voor de “Bricks on Kicks” sneakers is online viraal gegaan en heeft lokale media-aandacht gekregen.

Meer weten over Tazz Customs? Neem dan zeker een kijkje op zijn website!

Locatie

CC De Biekorf
Stationsstraat 23 , 9280 Lebbeke