CREA: Terrazzo planters

House Raccoon

CC De Biekorf
Dit is een UiTPAS activiteit.

Met duizenden deelnemers per jaar is The Terrazzo Experience de meest populaire en must-do creatieve workshop in Vlaanderen! Maak je eigen prachtige terrazzo design objecten van gipscomposietmateriaal tijdens een superleuke 3u durende workshop.

House Raccoon werd bekend bij het grote publiek door het televisieprogramma Andermans Zaken waarin Kamal Kharmach zelfstandigen op de rand van het faillissement helpt om hun zaak nieuw leven in te blazen. Hun missie is om te inspireren tot verandering, de wereld groener te maken en een glimlach op de gezichten van mensen te toveren. Dit doen ze door design woonaccessoires & gifts van hoge kwaliteit te maken. Al hun producten worden handgemaakt in hun eigen atelier in België. En voor elk verkocht product wordt 1 boom geplant.

De ticketverkoop voor deze workshop loopt via de website van House Raccoon. Enkel voor de speciale tarieven (Vrienden, groep en -26 jaar) kan je terecht op deze website. Deze ticketverkoop start in november, dus hou de website en de nieuwsbrief in het oog!

Locatie

CC De Biekorf
Stationsstraat 23 , 9280 Lebbeke