Collectief Sans Soucis - Ondersteboven (6+)

CC De Biekorf
Dit is een UiTPAS activiteit.

Ondersteboven gaat over gedachten in je hoofd.
Dwalende, zoekende, vluchtige, donkere en lichte gedachten.
Hoe ga je daar mee om?
Hoe reageer je als buitenstaander als je die gedachten bij iemand ervaart?

In deze voorstelling wordt het bewegende lichaam een canvas waarop wordt getekend en geprojecteerd. De tekening gaat in dialoog met de trapeziste en omgekeerd.

Tegelijkertijd staat ook de relatie tussen een dochter en haar vader centraal. Over hoe ze elkaar zien in elkaars taal. Het beeld dat een dochter van haar vader toont en omgekeerd.

Ondersteboven is een voorstelling voor kinderen vanaf 6 jaar waarin circus (trapeze) en ​tekenen samenkomen en een verhaal vertellen over gevoeligheid, kwetsbaarheid en verdriet.

De voorstelling is geïnspireerd op ‘Olifant Ondersteboven’, een prentenboek van Jan De Kinder, dat in 2022 verscheen bij uitgeverij De Eenhoorn.


Workshop: bewegen & acrobatie bij Ondersteboven om 18u

Kriebelt het bij de woorden circus en acrobatie en ben je gek van bewegen? Kom alles losschudden op de workshop door Mooss. Ze onderzoeken op speelse wijze verschillende manieren van communiceren, waar taal er één van is, maar zeker niet de enige!

Spaghetti Walhalla bij Ondersteboven vanaf 17u30

🍝 Zak met het hele gezin af naar ons Spaghetti Walhalla!

Zin in een heerlijke hap voor het theaterstuk? Schuif gerust bij aan tafel! We serveren heerlijke slingers spaghetti – snel én lekker. Zo is er geen stress bij je cultuurbezoek.

 

Op zaterdag 10 juni om 10u start de ticketverkoop zowel aan de balie als online voor al wie een Vriendenpas wil. Daarmee heb je korting op elke voorstelling én kan je als eerste je plaatsen kiezen. Op woensdag 14 juni om 9u start de losse ticketverkoop voor iedereen.

Locatie

CC De Biekorf
Stationsstraat 23 , 9280 Lebbeke

Leeftijd

vanaf 6 tot 99 jaar