CC De Biekorf
Dit is een UiTPAS activiteit.

In de comedy voorstelling ‘Live vanuit de Wetstraat’ geeft Bert Gabriëls een unieke kijk achter de schermen van onze uitvoerende macht. Bert werkte namelijk gedurende drie jaar als jurist op het Kabinet voor Asiel en Migratie, onder de vleugels van Sammy Mahdi en vervolgens Nicole de Moor, en volgde er vanop de eerste rij hoe het er achter de schermen van de politieke kabinetten écht aan toe gaat.

‘Live vanuit de Wetstraat’ is een comedyshow boordevol scherpe grappen, absurde inzichten en onmogelijke situaties zoals alleen Bert ze aan elkaar kan rijgen, maar deze keer in het wonderbaarlijke decor van de Belgische politiek. Wat doen politici als de camera’s niet draaien? Hoe schrijf je een wet? Mag er een grapje in?

Wat gebeurt er als je een verkeerd advies geeft? Waar is dat koffiemachien? Wie heeft er écht de touwtjes in handen? Waarom loopt het mis? Je komt het allemaal te weten, tussen het lachen door. En net zoals het gaat bij reeksen als Borgen of House of Cards, is de waarheid vaak nog een beetje straffer.

Meer weten over Bert?

Facebook: Bert Gabriëls

Instagram: @bertgabriels

Kom iets eten in ons Food Walhalla! Wij voorzien een foodtruck met lekker aanbod.

Locatie

CC De Biekorf
Stationsstraat 23 , 9280 Lebbeke