Badaboem (8+)

CC De Biekorf
Dit is een UiTPAS activiteit.

Met nu al meer dan 75 swingende voorstellingen op de teller is Badaboem de heerlijk geestige theater-hit voor iedereen vanaf 8 tot 108. Jong en oud gaan naar buiten met een brede smile op de lippen, en de Badaboem-meezingers in de kop.

Het thema tijdens dit ultieme muzikale familiespektakel: de liefde en de liefde voor muziek, slagwerk in het bijzonder. Badaboem is een roffelende ode aan drums en alle vormen van percussie, geschreven en geregisseerd door Nic Balthazar (Ben X). Van trommelkorpsen over rock-bands tot techno. Het is ook een poëtisch verhaal over een hopeloos verliefde trommelaar (Bert Huysentruyt) aan een prachtige drumster (Annebelle Dewitte). Dat alles in een knetterende tekst op rijm, vol humor, maar ook met een diepere grondlaag, bij jong en oud al te herkenbaar: de strijd tegen je eigen kritische stem.

Een wervelend videospektakel ondersteunt een show waarin ook het publiek slagwerker wordt.


 

Extra: Workshop – Tromgeroffel & percussie om 18u

Gezocht: (would-be) muzikanten voor ons trommelfeest! Fijnbesnaard voorziet een leuke initiatie rond alles wat kan bonken, trommelen, roffelen en tikken.
 
 

Spaghetti Walhalla bij Badaboem vanaf 17u30

🍝 Zak met het hele gezin af naar ons Spaghetti Walhalla!

Zin in een heerlijke hap voor het theaterstuk? Schuif gerust bij aan tafel! We serveren heerlijke slingers spaghetti – snel én lekker. Zo is er geen stress bij je cultuurbezoek.

 
 

Op zaterdag 10 juni om 10u start de ticketverkoop zowel aan de balie als online voor al wie een Vriendenpas wil. Daarmee heb je korting op elke voorstelling én kan je als eerste je plaatsen kiezen. Op woensdag 14 juni om 9u start de losse ticketverkoop voor iedereen.

Locatie

CC De Biekorf
Stationsstraat 23 , 9280 Lebbeke