CC De Biekorf
Dit is een UiTPAS activiteit.

De ticketverkoop voor Amelie Albrecht was zo succesvol dat wij een extra show hebben ingepland! Koop snel jouw tickets voor Goe Genoeg op 14 februari 2025.

Voorprogramma door Rik Van Geel

De afgelopen twee jaren waren een rollercoaster voor Amelie Albrecht. Haar comedy carrière schoot als een raket in de lucht, met uitsluitend uitverkochte shows en veel opdrachten voor televisie. Ze wordt om de haverklap herkend op straat en krijgt spontaan goodies aangeboden als influencer. Dàn heb je het wel gemaakt zeker. Haar vrienden waarschuwen haar: “Zie maar dat je niet arrogant wordt!”. Maar dat zal haar niet overkomen: dat was ze al.

Maar bekend zijn, is niet alleen rozengeur en maneschijn. Als Amelie over straat loopt, moet ze er altijd goed uitzien voor de selfies. Ze heeft een echte handtekening moeten bedenken en zelfs haar hond Duvel wordt ongewild aangeklampt. Ah ja, want die moest uiteraard een aparte Instagram krijgen. Wees maar zeker: Amelie geniet van haar succes. En die nieuwe zaalshow? Die zal wel goe genoeg zijn. Maar wanneer is het goed genoeg voor haar?

"Een show die rockt als een plaat." (Knack Focus)

Meer weten over Amelie?

Facebook: Amelie Albrecht

Instagram: @amelietheoneandonly

Kom iets eten in ons Food Walhalla! Wij voorzien een foodtruck met lekker aanbod

Locatie

CC De Biekorf
Stationsstraat 23 , 9280 Lebbeke