Alex Agnew wordt verplaatst

Alex heeft stemproblemen. Nieuwe datum eind juni!

Trouwe volgers van Alex Agnew z’n podcast of social media hadden al iets in de mot… Maar het concert van zaterdag kan helaas niet doorgaan wegens stemproblemen.
Hier een persoonlijke verklaring van Alex zelf:

Lieve mensen die tickets gekocht hebben voor the Doors performed by Alex Agnew te Lebbeke. Voorbije zondagochtend ben ik opgestaan en kwam ik tot een constatatie dat mijn stem weg was! Helaas is dat sindsdien nog niet gebeterd. Zingen zonder stem is onmogelijk en dat betekent dat de show van zaterdag 4 februari te CC De Biekorf te Lebbeke niet kan doorgaan. 

Ik keek er zelf enorm naar uit, maar spijtig genoeg zorgen de aanhoudende stemproblemen dat de show zal moeten worden verzet. Toch wil ik mij hiervoor verontschuldigen. Stick with me, my friends. I will be back! 

Nieuwe datum wordt trouwens 23 juni 2023. We zien elkaar dan!
Alex Agnew

Zoals u ziet, is er meteen ook een datum waarnaar het concert verplaatst wordt: vrijdag 23 juni 2023. We willen ons excuseren voor het ongemak.

Indien deze nieuwe datum niet past, mag u via info@ccdebiekorf.be de tickets omruilen voor een waardebon (eindeloos geldig). Indien u het concert eind juni gewoon wil bijwonen, wijzigt er niets. De tickets blijven geldig.

Gepubliceerd opdonderdag 2 feb. 2023 om 09.30u