Feest op het Erf!

Zak tijdens de braderie ook eens af naar het cultuurerf!

Cultuurerf

Tijdens Statiestraatkermis zetten ook de bibliotheek en De Biekorf hun beste beentje voor en valt er weer heel wat te beleven!

Namiddag - 14u tot 18u - Braderie, binnenplaats en tuin cultuurerf

Boekenverkoop van de bibliotheek (en de bib zelf is ook open!)

Klim en klauteren jullie mee op het Kleuterparcours?

Raad jij wat er in de boxen van het Blotevoetenpad verstopt zit? En durf je dit met je blote voeten...

In het Circusdorp met Circus De Sven kan je vier uur lang spelen in het circus-, jongleer- en evenwichtshoekje. Of rijd jij liever met de fietsjes?

Action Weaving tussen de bomen van het Cultuurerf. Met zijn allen maken we een enorm web van allerlei gekleurde, gerecyclede touwen. Alle kinderen krijgen bolletjes touw van telkens 10 meter. Kunnen we een muurtje weven met bloemen en takken erin? Waar de ene eindigt, begint de ander. Is het begin nog wel te zien? Wat maakt het ook uit... Knopen en knobbelen tot er een heus kunstwerk of weefwoud ontstaat. Of is het een achtbaan voor lieveheersbeestjes? Je krijgt nieuwe bolletjes of je kan uit een oud werk onbeperkt stukjes knippen. Als dat geen recyclen is!

Walking Band PassePartoe speelt zeer herkenbare liedjes, voor het grootste deel Nederlandstalig. Zij trekken rond en amuseren met de nodige humor het publiek, dat dikwijls tot meezingen wordt verleid. Vader Geert en zoon Jo zijn dan ook nog eens afkomstig van Lebbeke.

Avond - 17u tot 22u - Tuin Cultuurerf

's Avonds trakteren we jullie opnieuw op twee steengoede bands!

Time Machine trapt het avondprogramma af met een twee uur durende onvergetelijke muzikale tijdreis boordevol popklassiekers van de 60's tot nu. Met bandlid Stef Van Laere, wonende in Lebbeke, spelen zij een thuismatch.

Bekijk zeker eens hun  website als je meer wil weten.

The Return of a Clown is een zevenkoppige party coverband die zich vooral focust op muziek uit de jaren 70-80-90, met hier en daar een uitje naar de nillies. Ook met hen hebben we het niet ver gezocht, want bandlid Geert Ringoot is afkomstig uit Denderbelle en Bart Van Lijsebetten kennen we ook nog van het Dendermonds Bierkwartet.

Ook zij hebben een leuke  website voor meer informatie!

De hele namiddag en avond kan je in het Cultuurcafé terecht voor een natje en een droogje.

Locatie

Cultuurerf
Stationsstraat 17 , 9280 Lebbeke