CC De Biekorf
Dit is een UiTPAS activiteit.

In onze seizoensbrochure staan verkeerde ticketprijzen vermeld, waarvoor onze excuses. Het zijn de prijzen op onze website die gelden.

‘Verslaafd!’ is de eerste theatershow van Erik Van Looy waarin hij openhartig vertelt over de verslaving waar hij al heel zijn leven mee worstelt: zijn verslaving aan filmsterren ...

Sappige verhalen, gekke grappen en geweldige filmpjes: we komen echt álles te weten over Erik, zijn films, zijn vaak waanzinnige ontmoetingen met filmsterren en … de smaak van haarlak.

Erik Van Looy kennen we al seizoenen lang als de goedlachse en flamboyante presentator van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’. Door zijn grenzeloze populariteit als quizmaster (en zijn indrukwekkende modellencarrière voor een niet nader genoemd Belgisch schoenenmerk) zouden we haast vergeten dat hij één van de meest succesvolle Belgische regisseurs aller tijden is en dat hij fantastische films maakte in binnen- en buitenland. Naast een succesvolle tv-carrière staat Erik ook op de planken, met zijn theatervoorstelling Verslaafd!, waarin hij openhartig vertelt over zijn verslaving ... aan filmsterren.

Locatie

CC De Biekorf
Stationsstraat 23 , 9280 Lebbeke

Organisatie

CC De Biekorf
Stationsstraat 23 , 9280 Lebbeke
Website
www.ccdebiekorf.be