CC De Biekorf
Dit is een UiTPAS activiteit.

Deze voorstelling is in samenwerking met de Dijk 92-collega's van CC Belgica uit Dendermonde.

'Birthmarks’ van Ozark Henry is twintig jaar oud en dat – je hoort het tromgeroffel al van ver weerklinken – moet gevierd worden! En terecht! Want ‘Birthmarks’, het derde album van het geesteskind van Piet Goddaer, is niet toevallig het meest succesvolle Ozark Henry-album. Niet verwonderlijk, want uit het album werden niet minder dan vijf singles getrokken: Rescue, Sweet Instigator, Seaside, Word Up en Intersexual.

Piet Goddaer noemde dit album destijds zijn ‘alles of niets’-album. Het werd duidelijk alles. ‘Birthmarks’ werd platina en stond meer dan 90 weken in de Ultratop-albumhitparade. Het leverde Piet Goddaer meteen een felbegeerde plek op het podium van Rock Werchter én twee uitverkochte AB’s op, wat in die tijd eerder uitzonderlijk was.

Naast de vele hits van Birthmarks mag u ook zijn andere grootste hits verwachten uit zijn rijk oeuvre van de laatste 25 jaar: Indian Summer, At Sea, These Days, This One’s For You, I’m Your Sacrifice, … Tijdens het voorjaar van 2022 nam hij deel aan Liefde voor Muziek op VTM.

Locatie

CC De Biekorf
Stationsstraat 23 , 9280 Lebbeke

Organisatie

CC De Biekorf
Stationsstraat 23 , 9280 Lebbeke
Website
www.ccdebiekorf.be