Humo's Comedy Cup

Finalistentour

CC De Biekorf
Dit is een UiTPAS activiteit.

Humo’s Comedy Cup is zonder twijfel de meest toonaangevende comedywedstrijd van de Lage Landen. Jaar na jaar effent ze het pad voor de grootste comedytalenten van het moment. Denk maar aan William Boeva, Lukas Lelie en Jens Dendoncker. En het goede nieuws is: die lijst wordt alleen maar langer! In de finalistentour zie je de klinkende namen van morgen aan het werk.

Vincent Voeten werd de winnaar van de Humo’s Comedy Cup 2021. In de finale nam Voeten het op tegen Jade Mintjens en Gentenaar Charles Le Riche. Vincent heeft een melancholische, sombere humor en dat viel in de smaak bij de 7-koppige vakjury met Guy Mortier als juryvoorzitter. De politie-inspecteur begon in 2016 aan zijn carrière als stand-up comedian. Zijn inspiratie komt onder meer vanuit zijn job, maar ook Brits-Ierse comedian Jimmy Carr en de Amerikaanse Anthony Jeselnik zorgden voor inspiratie.

Het is niet zijn eerste wedstrijd, zo’n vijf jaar geleden stond hij in de finale van de Lunatic Comedy Award en Utrechtse Comedy Talent Award. Ook werkte de Kempenaar mee aan de programma’s ‘Geubels en de Belgen’, ‘Is er een dokter in de zaal?’ en ‘De Slimste Mens Ter Wereld’.

De winnaar en de twee andere finalisten worden vergezeld door een ervaren mc. Puur, vernieuwend en gevarieerd!

Locatie

CC De Biekorf
Stationsstraat 23 , 9280 Lebbeke

Organisatie

CC De Biekorf
Stationsstraat 23 , 9280 Lebbeke
Website
www.ccdebiekorf.be